tälting

inatt har emmy emelie & chantelle vågat sig på att sova i tält!
men vi vaknade vid 10 på morgonen av att tältet var alldeles för varmt!

efter frukost och det vanliga åkte vi hem till chantelle och satte på vattenspridaren och hoppade studsmatta och solade!
och efter som vi hade fått för oss att vara nyttiga i dag blev vi sugna på jordgubbar, och det var ngt som chantelles grannar råkade ha.
och efter som vi är fega så tog vi en boll och kastade in den i deras trädgård och gick och ringde på dörren för att se om dom var hemma och fråga fall vi fick hämta bollen, men eftersom det inte vra ngn hemma gick vi och hämtade den bollen, och på väggen ut bara råkade vi ta endel jordgubbar ur deras land.
och det var riktigt gott kan vi lova!

men vi skulle kunna säga att jordgubbarna var som en hämnd från våran förra skolan för tanten i huset hade vi som lärare där.
och i 2;an så tvingade hon emelie att ha på sej tärmobyxor så hon började gråta, och hon tvingade iväg emmy till rektorn för att hon hade vart och köpt ostbågar på en rast, och chantelle skyllde hon ofta på.
haha.

sen lagade vi mat och satt ute på en filt i skuggan och åt.
och efter det fick chantell ryck och började gå och städa i husvagnen, diska, damsuga, plocka in tvätt och massa, lite läskig var det faktiskt.

på kvällen åt vi grillat hos chantelle.
och sen började det regna och åska, så de fanns nt mke att göra så vi spelade kort, men efter ett tag var det inte så kul längre så då började vi med ngt som vi inte gjort på riktigt länge; vi började måla.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0