perfekta kyssen enligt oss!

1. Den ska falla sig naturligt.
Att kyssas vid fel tillfälle blir alltid katastrof. Så tajming och stämning är superviktigt!

2. Den ska komma från ett par mjuka läppar.
Det är mycket viktigt att den kommer från ett par varma, fuktiga, lena läppar. Vem vill kyssa ett par torra läppar?3. Den ska vara lugn.
En hetsig kyss blir bara stressande och osexig. Ni ska kyssas i lugn och sansad takt – i alla fall till en början. Tempoväxlingar är mycket uppskattat!

4. Den ska vara lekfull!
Att kyssas på samma sätt om och om igen är bara tråkigt. Variera kyssen lekfullt. Nafsa, bit, slicka försiktigt, osv, ni fattar!

5. Den ska inte vara FÖR BLÖT..
Det är stor skillnad på en blöt kyss och en sliskig kyss. När du ”slickar försiktigt” som jag skrev där uppe, bör detta göras med stor försiktighet. Man vill ju inte precis ha någons saliv runt halva ansiktet efter..

6. Den ska variera i position.
Med detta menar jag att du inte enbart ska hålla ditt huvud där du först vinklade det, utan givetvis alternera från höger till vänster etc etc.7. Den ska göra dig kåt.
Den perfekta kyssen är den som gör dig kåt. Och får dig att vilja gå längre med andra ord. Det är få som lyckas med detta, alla kysser vi olika och det är sällan det klaffar till 100%. Men när det väl gör det, det är då the magic happens, och du blir sjukt sugen på att få mer än bara en kyss.

 


Kommentarer
Postat av: nu vetv

2010-07-29 @ 17:09:06
Postat av: Hannahs båt kompisar

Det kan va bra att veta, lol xD

2010-07-29 @ 17:11:02
URL: http://kissies.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0